Bedrijfsprofiel

De Nijborg B.V. is al sinds 1982 een solide, betrouwbaar bedrijf, met een transparante, gestructureerde organisatie. Dat komt tot uitdrukking in een snelle, flexibele en klantgerichte dienstverlening op het gebied van Staalbouw, Agri en IJzerwaren & Gereedschappen, de drie pijlers van het bedrijf.

In de loop van de tijd zijn wij gegroeid naar een gezonde en moderne onderneming op onze vakgebieden. Sinds 2005 hebben we onze werkzaamheden in drie aparte B.V.'s onderverdeeld, welke zijn Nijborg Staalbouw B.V., De Nijborg Agri B.V. en De Rijg B.V. Nijborg Staalbouw heeft een trouwe, diverse en uitgebreide klantenkring weten op te bouwen, welke varieert van particulieren en agrariërs, van kleinschalige klusbedrijven tot diverse aannemersbedrijven uit de regio, maar ook internationaal opererende bouwconcerns zoals; BAM, Strukton, Volker Wessels en Van Mourik. Het afzetgebied beslaat heel Nederland, regelmatig in andere omringende landen en zelfs een aantal bedrijven op de Nederlandse Antillen behoren tot de regelmatige afnemers.

Nijborg Staalbouw is VCA* gecertificeerd. Desondanks blijven wij continu bezig met het verder verbeteren van onze organisatie op het gebied van veiligheid van medewerkers en gebruik van materiaal, materieel en machines.

Het is voor Nijborg Staalbouw een uitdaging om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen, zodat we onze afnemers en opdrachtgevers optimaal van dienst kunnen zijn en blijven. Daarom blijven wij flink investeren in nieuw materieel, machines en gereedschappen. Het machinepark mag dan ook uiterst modern en geavanceerd genoemd worden. Het komt de snelheid en nauwkeurigheid van werken ten goede en werkt efficiency verhogend. Maar ook de lichamelijke belasting voor de medewerkers wordt hiermee omlaag gebracht, terwijl de veiligheid vergroot. Bovendien getuigt het van een open oog en oor voor nieuwe ontwikkelingen en de intentie om hierin mee te gaan. Klaar voor de toekomst.

Natuurlijk hebben we ook een team van ca. 35 vakbekwame medewerk(st)ers, waarbij een open en korte overlegstructuur centraal staat; gekoppeld aan een no-nonsense beleid en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Ons streven is middels goed opgeleide vakmensen de projecten van ontwerp tot en met montage geheel in eigen beheer uit te voeren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het vervolg van deze website of u vult het contactformulier in. Onze adviseurs zijn graag bereid uw eventuele aanvraag om te zetten in een juist advies met een scherpe en duidelijke offerte.