Volg ons:
Flexibel & dienstverlenend

Home

Nijborg Staalbouw is een betrouwbare, flexibele en dienstverlenende partner voor het verzorgen van staalconstructies, trappen en hekwerken, maar ook van diverse speciale metaalwerken.

Iedere opdracht,
zowel groot als klein
is voor ons een uitdaging om in goed overleg een eindproduct naar tevredenheid te realiseren.

Advies  
Onze adviseurs zijn graag bereid uw aanvraag om te zetten in een juist advies met een scherpe en duidelijke offerte. Korte levertijden voor zowel offerte als opdracht zijn ons niet vreemd. Ook na de opdrachtverstrekking blijven de adviseurs actief bij de complete projectbegeleiding.

Engineering 
Het ontwerp wordt uitgewerkt op onze engineeringafdeling met het rekenprogramma Construsoft en meerdere 3D-Tekla tekenstations. Met behulp van deze moderne software worden de meest uiteenlopende constructies uitgewerkt voor ontwerp, productie en montage.

Productie 
Dankzij onze goed opgeleide vakmensen en met gebruik van een compleet en modern machinepark zijn we uitstekend toegerust om de opdrachten volgens de vereiste kwaliteiten te produceren. Met behulp van een volledig geautomatiseerd voorraadsysteem, pons- knipmachine en boor- zaagstraat kunnen wij uiterst geavanceerd, modern en efficiënt werken. De input gegevens worden rechtstreeks ingelezen vanaf de tekenstations, zodat de kans op het maken van fouten minimaal is. Diverse bovenloopkranen waarvan er zelfs meerdere in eigen beheer gemaakt zijn verzorgen grotendeels het intern transport. 

Conserveringen 
Onze moderne verfspuiterij voldoet aan de strengste (milieu)eisen. Mede door deze volledig geconditioneerde spuiterij zijn we in staat om een breed aanbod van conserveringen te bieden. Uiteraard kan het staal ook thermisch verzinkt en/of gepoedercoat worden.

Horizontaal en verticaal transport
Het vervoer van onze producten doen we veelal in eigen beheer. We hebben de beschikking over een 6x6 aangedreven truck met aanhanger of oplegger. Op deze truck bevindt zich een 70 tm kraan met dubbele jib. Hiermee hebben we al zeer diverse en speciale hijsklussen kunnen verwezenlijken. Verder wordt er uiteraard veel gemonteerd met onze 60 ton's truck telescoopkraan. Deze beschikt over een maximale mastlengte van 52 meter.

Montage
Vooral omdat de Nijborg Staalbouw ook beschikt over compleet uitgeruste eigen montageploegen zijn we uitstekend in staat om de constructies naar volle tevredenheid van de opdrachtgever te monteren. Ook op het gebied van special services zijn we u graag van dienst. Om op een veilige en arbo-vriendelijke wijze te monteren kunnen we gebruik maken van diverse soorten hoogwerkers, montagehulpmiddelen of een hijs-manbak.